Arana

Arana Fawzy.

Veu.

Quinze anys d'experiència sobre els escenaris, l’han dut a mostrar la seva veu per molts indrets del païs demostrant unes qualitats excepcionals. Autodidacta i versàtil. Una veu singular i amb personalitat, influenciada per les grans dames del Soul posa el seu talent al capdavant de Wish.

Carme Silva

Veu

Una cantant amb gran experiència sobre escenaris posant el seu estil a diferents formacions, grups de versions i orquestres de Catalunya. L’Osonenca Carme Silva es una veu amb una gran versatilitat i projecció avalada pel seu carisma, talent , i professionalitat, que l’ha dut a trepitjar escenaris d’arreu i a guanyar diversos concursos
musicals. El seu primer contacte amb el cant va ser als 15 anys, posteriorment iniciant-se a treballar Tècnica Vocal Moderna de la mà de Sandra Ortega i actualment segueix el camí de l’aprenentatge descobrint nous camins i reptes a assolir.Ha posat la veu a Orquestra Venus, Cd enregistrat, Virus, Nightbirds, cd enregistrat “Cole Porter-Everything I Love”, i ara es posa al capdavant de Wish.

Elisabet Molet

Neix a Vic (Barcelona). Graduada en Art Dramàtic, especialitat Interpretació Musical, a l'Escola d'Art Dramàtic de Màlaga. S'ha format en varies disciplines artístiques amb diferents professionals com, cant amb Mariano Detry (The Urdang Academy), tècnica de cant 'MEV' a mans del vocal coach Jose Masegosa, i amb més professionals com Julia Möller, Sara Pérez, César Belda, entre d'altres.
Ha treballat en sarsuelas, musicals infantils, espectacles d'hotels, obres de teatre amb diferents companyies d'Andalusia.
Al 2016-2017 ha protagonitzat a Barcelona com actriu un musical guanyador de diferents premis i quantitat de nominacions anomenat 'El Despertar de la Primavera'. Actualment estan actuant amb l'espectacle per diferents teatres de Catalunya.
Al mateix temps ho combina amb actuacions com a cantant amb l'Orquestra Cimarrón, guanyador dels Premis Arc 2016 i amb la gira com a actriu de 'That's a Musical', un musical infantil de la Fundació la Caixa.

Enric Puigdesens

Baixista

Es un baixista i compositor, nascut a Vic, de formació autodidacta inicialment, ha estudiat amb Lluís Olària a E.M Badalona, on va cursar el grau professional. Rep classes de Joan Rectoret, Mariano Martos, Dominique Di Piazza, Miquel Àngel Cordero, D.J. Foster, es gradua amb el Títol Superior de Música per l’ESEM Taller de Mùsics. Ha format part de molts projectes que l’han portat per escenaris d’arreu de Catalunya, Espanya i Estats Units. Després de molts grups de temes propis com Vic Band, Cols 59, Clan, Strings’n’Things, Ebbandflow amb dos Cd’s enregistrats ”Ebbandflow“ i “The Mask“, Nightbirds amb un Cd enregistrat “Cole Porter-Everything I Love”, i d’altres projectes com a baixista, com Quim Vila, Singlot, Pentina el Gat, Marc Durandeau, Orquestra Venus Cd enregistrat, Ricard Puigdeomenech Cd enregistrat “Que no ens faci falta la sort”, Joana Serrat, cd enregistrat “Hit The Pavement”, Virus, Funkystep & The Sey Sisters, dos cd’s enregistrats “Dance or Die” i ”Funkystep” on també hi ha composicions pròpies, Paula Valls, Invisibles, cd enregistrat “Invisibles”, Tastet de Gospel, cd enregistrat “Gospelbreath”, ara es posa al capdavant d’aquest nou projecte anomenat Wish.

Roger Bosch

Teclista

Gurb (Barcelona). Graduat en Producció Musical i Enginyeria del So de la Berklee College of Music de Boston (EEUU). S’ha format com a pianista amb varis professors d’arreu del món com Chano Domínguez, Matt Jenson, Nando Michelín, Ignasi Terraza i Marc Vernis.
Ha treballat com a pianista i director musical de l’artista veneçolà Danny Ocean fent gires per tot Amèrica del Sud i com a mànager d’escenaris de la cantant canadenca Alessia Cara per tot el continent americà. Actualment, treballa com a productor musical amb artistes del panorama nacional català i espanyol.

Xavier López

Saxo tenor

La seva formació musical l'ha portat a estudiar amb saxofonístes com Carles Vecino, Peter Delphinic, Alfons Carrascosa, Jon Robles, Vicent Macian, Marcel·lí Bayer o Gabriel Amargant entre d'altres. Completa la seva formació académica al ESEM-Taller de Músics de Barcelona. La seva trajectòria musical com a saxofonista/flautista li aporta una gran experiència en la música en directe. Ha format part de Big Bands, Grups de versions, Orquestres de Ball, Grups de música FolK, Grups de Pop, Bandes de Latin Jazz, Grups de Jazz...que han actuat arreu de Catalunya i Espanya. Actualment forma part de The Logical Grup, Àlex Cassanyes Big Band, Orquestra Metropol, INVISIBLES i Wish.

Jordi Martínez

Guitarrista

Els escenaris són la seva segona casa des que amb 12 anys va pujar-hi per primer cop. Des de llavors, infinitat de concerts arreu de la geografia catalana en diferents formacions musicals, que alguns potser ja coneixeu, avalen la seva carrera.

Camaleònic en estils però sempre amb un segell propi inconfundible, amb una desbordant energia escènica han fet que diverses marques, tan d'aquí com de fora, no hagin dubtat en escollir-lo per ser el perfil perfecte de la imatge del músic de directe així com un personatge mediàtic amb constant activitat.

Tan és així, que una de les seves marques més internacionals, la nord-americana Eventide, ha fet voltar la seva imatge arreu del món en campanyes de presentació de producte com un dels seus pocs Ambaixadors a nivell mundial.

La seva incursió en el mercat americà l'ha portat a tocar al costat d’artistes de la talla de Nathan East (Eric Clapton), Dweezil Zappa, George Clinton (Parliament Funkadelic) i treballar amb gent com Larry Mitchell (Tracy Chapman), Martha Mooke (David Bowie) entre d'altres. Ara comparteix viatge musical amb Wish.

Tot això, sumat al seu carisma i personalitat fan de Jordi Martínez un dels guitarristes amb més projecció internacional que tenim a casa nostra.

Albert Molist

Drums

Albert Molist és nascut a Vic. Als 11 anys descobreix la seva passió per la música i la bateria en particular, això el porta a formar part des de ben jove de diferents projectes musicals.

Estudia Llenguatge Musical, Harmonia, Combos, Jazz Band, Bateria...a l’Aula de Música Moderna del Conservatori de Vic. També rep classes particulars de Bateria de: Toni Pagès, Pep Solà, Pepo Busquets, Alfred Berengena.

Durant la seva trajectòria professional ha tocat amb bandes i projectes d’estils ben diversos... com +dMANÁ, Xarim Aresté, The Jukebox, Màia (Cd enregistrat “Miracles ambulants”), Marta Méndez, Moreno del Metal, Suit Up, Guillem Ramisa (CD enregistrat “L’arbre ple de flors”), Tedio, Skudella, Tinent Colombo... entre altres.

També ha treballat en espectacles de teatre musical com: La màquina del temps (CD enregistrat i Gira pels principals auditoris Catalans), Verdaguer: Ombres i Maduixes (Bateria substitut), Un Viatge esbojarrat,...

Amb experiència en directe des dels 12 anys ha actuat i girat per escenaris, auditoris i sales de tota la península, també França i Illes Canàries. I en festivals com: Jardins de Pedralbes, Alta Segarra, Clon Festival, Festival de Jazz de Vic,... compartint escenari amb músics d’estils ben diversos, destacant Sergio Vallin (Guitarra de Maná) i Hector Quintana (Percussió i cors de Maná).

Actualment està de gira per Espanya amb +dManá (Banda Tribut a Maná) i per Catalunya amb Wish! ...entre altres projectes.

Marçal Muñoz

Trompetista

Component de la icònica banda de disco funk Fundación Tony Manero, ha tocat també internacionalment amb diversos projectes, com ara Always Drinking Marching Band, O’Funk’Illo o The Brasstards. Va estudiar trompeta de música moderna a Esmuc, on va compartir experiències amb alguns dels més grans pedagogs i directors del jazz i la música moderna. Un trompetista sòlid a la vegada que versàtil, amb més de 40 enregistraments musicals a l’esquena, que tampoc es fa petit a l’hora de tocar percussions així com cantar coros.